
4.3
(423)
Osha
Table reservation
Upcoming hours today:
Trubarjeva cesta 40
1000 Ljubljana
1000 Ljubljana
Closed ·
opening: 13:00
- Monday: 11:00 - 21:00
- Tuesday: 13:00 - 23:00
- Wednesday: 13:00 - 23:00
- Thursday: 13:00 - 23:00
- Friday: 13:00 - 23:00
- Saturday: 13:00 - 23:00
- Sunday: 13:00 - 23:00
Type of premises
Restaurant
Types of kitchens
Thai
Vietnamese
Tags
Card payment
Types of meals
Supper
Dinner

Osha
Avtentični azijski street food v osrčju Ljubljane
About us
Vsi naši recepti vsebujejo originalne sestavine, pri kuhanju ne izpuščamo pomembnih korakov, pozorni smo na vsako podrobnost, za piko na i pa jedi nadgradimo še s posebnimi sestavinami, kot sta svež tamarind in tempeh.
Oshin Pad Thai vsebuje originalne sestavine:
PALMIN SLADKOR
Posebnost tega sladkorja je, da je manj sladek od navadnega sladkorja in bistveno je, da v ustih ne pušča kovinskega priokusa, kot rjavi sladkor. Ima značilen okus, ki spominja na karamelo in butterscotch.
SVEŽI TAMARIND
Okus je sladek in nekoliko kisel. Za naš PAD THAI uporabljamo izključno svež, v kocko zbit tamarindov sadež, ki ne vsebuje aditivov in ne koncentrata.
RIBJA OMAKA
Ribja omaka je že več kot pol stoletja ključna sestavina azijske kuhinje. Uporablja se praktično v vseh tajskih in vietnamskih jedeh. Ima podobno vlogo kot sol v evropskih in sojina omaka v vzhodnoazijskih kuhinjah.
PASTA IZ KOZIC
Ni vseeno kakšna pasta iz kozic gre v naš PAD THAI. Le najboljša je dovolj dobra!
Oshin Pho je narejen z domačim bujonom:
Vietnamska jušna jed PHO je plod vpliva francoske kulinarike iz kolonialnih časov. Tehnika kuhanja je francoska, sestavine, kot so riževi rezanci, ribja omaka in eksotične začimbe, pa so vietnamski.
Pravi bujon za PHO mora biti bister, kar dosežemo
s posebno tehniko prečiščevanja govejih kosti, s katero pa ne zmanjšamo moči okusa. Posledično nam ni treba dodajati ojačevalcev okusa. Ker je juha čista, je jeziku bolj prijetna, okus je jasnejši in globlji.
See more
View less
Oshin Pad Thai vsebuje originalne sestavine:
PALMIN SLADKOR
Posebnost tega sladkorja je, da je manj sladek od navadnega sladkorja in bistveno je, da v ustih ne pušča kovinskega priokusa, kot rjavi sladkor. Ima značilen okus, ki spominja na karamelo in butterscotch.
SVEŽI TAMARIND
Okus je sladek in nekoliko kisel. Za naš PAD THAI uporabljamo izključno svež, v kocko zbit tamarindov sadež, ki ne vsebuje aditivov in ne koncentrata.
RIBJA OMAKA
Ribja omaka je že več kot pol stoletja ključna sestavina azijske kuhinje. Uporablja se praktično v vseh tajskih in vietnamskih jedeh. Ima podobno vlogo kot sol v evropskih in sojina omaka v vzhodnoazijskih kuhinjah.
PASTA IZ KOZIC
Ni vseeno kakšna pasta iz kozic gre v naš PAD THAI. Le najboljša je dovolj dobra!
Oshin Pho je narejen z domačim bujonom:
Vietnamska jušna jed PHO je plod vpliva francoske kulinarike iz kolonialnih časov. Tehnika kuhanja je francoska, sestavine, kot so riževi rezanci, ribja omaka in eksotične začimbe, pa so vietnamski.
Pravi bujon za PHO mora biti bister, kar dosežemo
s posebno tehniko prečiščevanja govejih kosti, s katero pa ne zmanjšamo moči okusa. Posledično nam ni treba dodajati ojačevalcev okusa. Ker je juha čista, je jeziku bolj prijetna, okus je jasnejši in globlji.
Foodii.si customer reviews
To add feedback, you must complete a minimum of one booking